Del
Search Engine
                                                                    

Bygge og Miljøsanering ApS, er et udførende bygge entreprenør virksomhed. Vi beskæftiger os med, at forbedre boligens indeklime. Vi udfører miljøsanering. vi nedbryder bygninger, samt sanere bygningerne og overflader som indeholder miljøskadelige materialer, som dokumenteres bortskaffet.


Vores hoved kompetence er Miljøhåndtering af nedbrydning ASBEST - SKIMMEL - PCB - BLY, herud over laver vi skadeservice indenfor bygninger som eks. vandskader eller skader efter brand. Vi er specialister i overfladebehandling efter en bygningsskade. 


Vi rådgiver vores kunder i den rigtige løsning. vores kvalitetssikring sikrer kunden, at vi ikke går på kompremis med kvaliteten. nogen gange, må vi derfor sige nej, fordi vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten eller prisen. Vi er dækket af rådgiverforsirking, samt produktionsansvarsforsikring som, skal sikrer, at vi som rådgiver og udførende skal leve op til vores ansvar

Vi udfører mange forskellige opgaver indenfor renovering af bygninger, som har en skade på den ene eller anden måde. når man bygnings sanerer en bygning, SKAL man altid finde årsagen, som danner grundlag for bygningsskaden. uanset så har den udførende et ansvar, men bygnings ejeren som rekvirere arbejdet, har også et ansvar.

Slyngrensning af PCB og BLY gulv