Del
Search Engine
                                                                    

                   Miljøsanering af en bygning og overflade.

       Vandskader            Nedbrydning               udstørring                   gulve      

Slyngrensning af gulvFjernelse af  grafitti

Nedbrydning m. opsamling

     Forskellige video. tryk her for flere.

Bygge & miljøsanering omhandler: Nedrivning - ABEST - Skimmel - PCB - BLY sanering

Vi fjerner og afrenser materialer fra en bygning eller anden overflade, hvor kvalitet og miljø-håndtering er en forudsætning. Bygge teknisk rødgivning, er en del af vores kvalitetssikring.  

Gratis besigtigelse eller uforpligtende tilbud. Vi er din rådgiver og samarbejdspartner.

send besked

eller ring.  tlf.: 75 92 91 00

CryoCIP_Tornado

Video af forskellige metoder i lukkede system.Slyngrensning - Beton fræsning - Beton slibning
i udgangen af 2015 overtog bygge & miljøsanering ApS alt udførende arbejde fra dansk overflade udstyr ApS. arbejdet drejer sig om slyngrensning, beton fræsning, samt beton slibning og poléring. overtagelsen af udstyr, samt mandskab, skal sikrer, at vi er i stand til at leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.
Læs mere
Sådan fjerner du skimmelsvamp i din bolig
Skimmelsvamp kan ofte vaskes af, men nogle gange er du nødt til at fjerne de materialer, hvor skimmelsvampen gror og udskifte dem med nye. Vigtigst er det, at du finder årsagen til angrebet.
Læs mere
Skimmelsvamp.
Bygningsanalyser eller en bygnings screening af bygningen, fastlægger årsagen til skaden på bygningen. skaderne på bygningen, er meget forskelligt fra sag til sag, men ens for alle sager, er at årsagen, skal findes inden, at man kan sanerer bygningen mod skadelige bygningsmaterialer. Underlaget, når bygningsmaterialet er fjernet skal saneres og behandles inden nye materialer kan opsættes.
Læs mere
Skimmelsvamp bekæmpelse
Bygge & Miljøsanering ApS, anvender kemikaliefri afrensning og behandling af skimmelsvamp, som pr. 7/2-2017 er fri for patentbeskyttelse. Vi anvender tørdampmetoden, fordi det er den mest mest miljøvenlige og effektive måde til at fjerne skimmelsvamp på. Studio fra Københavns Universitet viser, at tørdamp metoden, fremkommer med den mest effektivive metode, samlignet med andre metoder, tryk for at se "metoder til kvantificering af skimmelsvamp". Tørdampmetoden, er effektiv, fordi trykket på 10 bar kommer ind i sprækker og revner i overflade, hvor spore og hyfer som er de hypigste årsager i spredningen af skimmelsvamp. ved en temp på 189°C i 3-6 sek/område, bliver bakterien nedbrud og fjernet helt uden at efterlade skimmelspore eller hyfer.
Læs mere
Skimmelsvamp
Skimmelsvamp sanering, er vores speciale. Vi er sepcialister i fugtteknik, vandskader eller bygninger som ved fejl i konstruktionen eller opstået fejl som skal udbedres samtidig med at vi skimmelsanerer din bygning. afhængig af opgavens omfang, benytter vi flere forskellige metoder til effektivt af fjerne skimmelsvamp i en bygning. forbedringer af indeklimaet med anvendelse af miljørigtige metoder, gør at vi altid har fokus på mennesket og den situation som de befinder sig i. At have skimmelsvamp eller symptomer på sygdom forårsaget af skimmelsvamp, er aldrig en rar oplevelse, som vi godt kan sætte os i deres sted.
Læs mere
Viden i håndtering af skimmelsvamp
Hos Bygge & Miljøsanering, giver vi vores kunder, indblik i hvad skimmelsvamp er, og hvad det kan betyde for helbreddet, hvis ikke skimmelsvampene og disse svampesporene fjernes. Dette betyder noget for dit helbred, men også værdien på din bolig er på spil.
Læs mere
Viden i håndtering af Asbest.
Vigtigheden i at overholder love og regler er for din skyld. nedenfor kan du finde viden, om Asbest i byggematrialer.
Læs mere
Skimmelafrensning med tørdamp 189 gr. 10 bar tryk
Micro Clean A/S patentet ophører d.7/2-2017 jvf. Deres egen advokat, samt patent og varemærkestyrelsen i en skrivelse til CryoCIP. Derfor indtroducere vi at Bygge & Miljsanaering ApS udfører tørdamp afrensning på alle bygningsoverflader, eller bygningsmaterialer som tørdampes med 189 gr. 10 bar tryk i 0 - 10 sek. for at opnå nedbrydning af skimmelsporer, hvorved indeklimaet forbedres.
Læs mere
CryoCIP Ophævet fogedforbud mod CryoCIP.
CryoCIP Tørdamp er atter lovligt at bruges.Micro Cleans patent på afrensning med tørdamp på en bygningsoverflade, er ophævet efter d.7/2-2017. Patentet blev ellers erklæret ugyldigt d.15/11-2011 af patent og varemærkestyrelsen, men Micro Clean, ankede afgørelsen som tilbageførte patentet i sin fuld virkekraft. senere blev sagen ført i Sø og handelsretten, som ikke nåede sin afgørelse og dette skyldes tildels, at patentet snart udløb og at det ikke var økonomisk forsvarligt at fortsætte sagerne mod Micro Clean, selv om patentet formentligt ville være blevet erklæeret ugyldigt og nå samme konklusion som patent og varemærkestyrelsens afgørelse d.15/11-2011. Panetets virkekraft ophører sin virkekraft efter d.7/2-2017 jvf. skrivelsen fra Patent og varmærkestyrelsen.
Læs mere