Del
Search Engine
                                                                    

Skimmelsvamp bekæmpelse

Bygge & Miljøsanering ApS, anvender kemikaliefri afrensning og behandling af skimmelsvamp, som pr. 7/2-2017 er fri for patentbeskyttelse. Vi anvender  tørdampmetoden, fordi det er den mest mest miljøvenlige og effektive måde til at fjerne skimmelsvamp på. Studio fra Københavns Universitet viser, at tørdamp metoden, fremkommer med den mest effektivive metode, samlignet med andre metoder, tryk for at se "metoder til kvantificering af skimmelsvamp". Tørdampmetoden, er effektiv, fordi trykket på 10 bar kommer ind i sprækker og revner i overflade, hvor spore og hyfer som er de hypigste årsager i spredningen af skimmelsvamp. ved en temp på 189°C i 3-6 sek/område, bliver bakterien nedbrud og fjernet helt uden at efterlade skimmelspore eller hyfer. 

Kort beskrivelse af CryoCIP® Metoden:

  • HEPA-støvsugning af inficerede bygningsoverflader, så løse fragmenter, der kunne forurene tilstødende områder, fjernes.

  • Mekanisk afrensning med CO2 tøris blæsning - CO2 Pellets kombineret med LAVA additiver, fra CryoCIP® blæsemidler. Metoden anvendes hvor farvepigmenteret skimmelvækst er indgroet i overfladen.

  • Overfladen afrenses igen med HEPA-støvsugning af inficerede bygningsoverflader, så løse fragmenter, der kunne forurene tilstødende områder, fjernes.

  • Tørdampafrensning sker med børste/micro klude eller stor metal plade. Så alle revner, sprækker og sporer i bygningsmaterialets overflade fjernes med tørdamp under stort tryk med ca. 10 bar. Tørdampen desinficerer ved 189°C, og mundstykket tilbageholder de løsnede fragmenter.

  • Tørdampafrensning med special producerede micro klude, hvor biomassen suges op i kluden samtidig med, at den desinficerede overflade rengøres ved 189°C.  Den høje varme og den lille mængde fugt/damp sikrer, at afrensningen ved min. 130°C udtørre overfladen således at bygningsmaterialet ikke efterlades med fugt, som vil skade bygningsmaterialet og efterlade ny snasynlighed i skimmelvækst. Micro kludene udskiftes efterhånden, som de bliver mættet af fugt/biomasse. CryoCIP® Metoden sikrer med markedets høejeste temperatyr på 189°C ved tryk på 10 bar, at overfladen udtøres samtidig med at overfladen behandles mod skimmelspore og skimmel hyfer.

  • HEPA-støvsugning af alle bygningsflader udføres igen efter tørdampen, så eventuel forurening under saneringen fjernes. 

* bemærk at alle områder forsegles, således ingen spore eller fragmenter spredes til tilstødende områder. Samtidig anvender vi luftrensere med HEPA filter som sikrer, at luften renses samtidig med at vi sanerer bygningen. antal af luftrensere afhænger af områdets størrelse.


   

          Kontrol og analyse                       nedbrydning                         behandling

CryoCIP tørdamp behandling tryk for beskrivelse

CryoCIP "Metoder til kvantificering af skimmel" tryk for beskrivelse

CryoCIP tørdamp maskine CIP6000 tryk for beskrivelse

Brug for yderligere oplysninger kontakt os. tryk for kontakt