Del
Search Engine
                                                                    

Slibning/Poléring af beton

Slibning af beton, anvendes af mange forskellige årsager. en kan være at man skal fjerne en belægning. en anden kan være at man ønsker mere hælning på overfladen eller ønsker at beton og dens stenstruktur fremvises som en sleben og poleret overflade. 

 Vi anvender mange forskellige værktøjer til vores slibemaskiner. vi har ca. 98 forskellige diamanter skærehoveder som er udviklet afhængig af hvormeget overflade man skal have af, samt hvordan overfladen skal se ud efterfølgende. der er forskel på om overfladen skal fremtræde blank og poleret eller om overfladen skal fremstå for bedre sikkerhed i vedhæfning af nyt klaplag eller anden behandlede overflade.

 

Omega 450, sliber og polerer betongulv. 1-5m²/timen. det afhænger altid hvor meget der skal af overfladen og hvordan overfladen skal se ud.


ring efter til 75 92 91 00 eller send besked tryk her

 
 
Grov slibning med ALPHA. Med denne lille slibemaskine kan man med fordel slibe mere konsentreret et sted. ved store udjævninger efterslibes med Omega 450 eller Omega 750.
 
 
Slibning med ALPHA i mindre rum.
 
 
Bygge og Miljøsanering anvender kun nye diamater fra fabrik. Dette sikrer en ensartet slibning, samt øger vores holdbarhed.
 
 

Omega 450 slibe og polermaskine, bruges ofte til mindre og mellemstore overflader.


 
 
Omega 700 anvender vi til større overfalder. god til polering af beton på større overflader.
 
 

Polering med PREDATOR fra innovatecch. Stor og tung maskine som laver et meget flot og udligner ujævnheder i gulvet.

ring 75 92 91 00 og hør nærmere.

send besked ved at tryk her.

 
 
Vådpolering med ORBITER 520. Fordel ved vådpolering, er at der ikke skal samles støv op, men ulempen, ved vådpolering, er det slam som skal fjernes.
 
 
Polering resultat efter ORBIT 520.
 

Video:

Slibning af betongulv med ALPHA
Bestil tilbud